KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Ilıca İlkokulu

Mustafa KAYAN - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz 1985 yılında Kahramanmaraş Avcılar Köyü´nde doğmuştur. İlkokulu Avcılar İlkokulu, Sergentepe İlkokulu ve Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda okumuştur. Ortaokulu Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi, lise eğitimini ise İbrahim Çalık lisesinde tamamlamıştır. Lisan eğitimine Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesinde devam etmiştir. İlk görev yeri Kars/Akyaka/Duraklı köyü olup, Kalkankale ve İncedere köylerinde de görev yapmıştır. 2011 yılında Kahramanmaraş Avcılar İlkokulunda göreve başlayıp, 2015 yılında Çevrepınar İlkokulunda vekalten müdürlük yapmıştır. 2015 yılı yönetici atama takviminde okulumuza kadrolu olarak atanmış olup, halen görevine devam etmektedir. Müdürümüz evli ve üç kız babasıdır.